Referenties

Lees hier reacties van onze klanten.

Bekijk ook onze referenties op Werkspot.

meterkast vervangen,extra groepen plaatsen

Zeer tevreden met het resultaat!

patrick van teeffelen

Electra aanleg nieuwe keuken en controle woning

Wij zijn zeer tevreden over het werk van Johan. Johan is flexibel en bereid mee te denken. Het resultaat is uitstekend

Job Teenstra

Aanleggen electra in de keuken

hele fijne man, die meedenkt.

heeft goed werkt afgeleverd.

voor de volgende klus vragen wij Johan zeker weer.

Janneke Broers

Aanleggen electra badkamer en keuken

We hebben prettig samengewerkt met Johan van RVD electro. Alles is keurig netjes gemaakt, zelfs extra service verleend voor zaken die we niet vooraf afgesproken hadden.

Tjeu Borremans

Aanleggen 3 extra electriciteits groepen naar de keuken/bijkeuken

Vakkundige mensen, die praktische oplossingen aandragen en installeren tegen goede tarieven. Afspraken worden correct nagekomen, geen gedoe als er iets tegenzit.

Len Dikker

Groepenkast vervangen

Tbv het vervangen van onze meterkast ontvingen we een scherpe offerte van RVD Elektrotechniek. Op het afgesproken moment werd voor de afgesproken prijs de klus netjes en snel uitgevoerd. Dik tevreden.

Robert Robert

vervangen meterkast en uitbreiden aantal groepen

Ik ben heel tevreden over mijn ervaringen met RVD Elektrotechniek. Toen ik een aanvraag op Werkspot zette, reageerde RVD heel snel, en, nog belangrijker, duidelijk. Hij had ook meteen tijd om langs te komen om de situatie ter plaatse te bekijken en een offerte te maken. Vervolgens had hij ook snel tijd om het werk (een nieuwe meterkast en extra leidingen naar de keuken) daadwerkelijk uit te voeren. De communicatie verliep prima. Eenmaal hier kwam RVD met goed advies tijdens het werk: wij hebben er zelf weinig verstand van en als we iets wilden wat niet zo handig was legde men heel goed uit waarom het niet handig was en wat dan een goed alternatief was. Wij zijn heel tevreden!

Jeanny Smeets

Electra aanleggen, extra groep

Prima, aardige mannen

Greta Schepens

installeren groepenkast

Johan heeft professioneel mijn oude groepenkast vervangen door een technisch hoogwaardig nieuw model. Werkt rustig maar gestaag door en is afspraak prima nagekomen.

Dick van Dalen

Aanpassen meterkast

De afspraak met Johan voor het vervangen van de oude meterkast voor een nieuwe was zo geregeld. Hij kon op zeer korte termijn de klus komen doen. 's ochtends belde hij keurig op om te zeggen dat hij iets later was door file. De meterkast heeft hij vakkundig vervangen en ook nog de aarde op de gasleiding gemaakt die er nu niet was.


Erg tevreden over de prijs en het geleverde werk. Een aardige man die doet wat hij zegt en de afgesproken prijs was ook gewoon de afgesproken prijs.

Tim Peters