Referenties

Lees hier reacties van onze klanten.

Bekijk ook onze referenties op Werkspot.

Vervangen oude groepenkast door nieuwe groepenkast

Prima kerel, flexibel in het maken van de afspraak, aardig in de omgang. Verder alles netjes conform afspraak uitgevoerd, ik ben tevreden!

Ronald Vaessen

Holec groepenkast repareren / checken

Johan heeft mij een bericht gestuurd n.a.v. mijn opdracht en dankzij enkele uitgebreide tips heb ik een aantal zaken uit kunnen sluiten dmv een aantal tests waardoor ik de storing zelf heb op kunnen sporen en derhalve geen zinloze reparatie of vervanging van de groepenkast nodig heb. Uitermate sympathiek vind ik en ik zal zeker nogmaals een beroep op hem doen in het geval dat ik een elektricien nodig heb. Super bedankt!!!

Ruud Scholten

Vervangen groepenkast in woning en plaatsen 8-10 groepen

Positief! Johan was op tijd, vriendelijk in de omgang en deskundig. Wat ik minstens zo belangrijk vond was dat Johan vooraf de juiste vragen stelde om tot een goede prijsinschatting te komen.

Jeroen ter Horst

Groepenkast plaatsen / deels vernieuwen electra

RVD heeft in ons nieuwe huis (1913) vrijwel alle electra vervangen en/of verplaatst. Onze conclusie is dat dit twee waanzinnig goede vakmannen zijn:


FLEXIBEL: Ze werkten ook in de weekenden of s’avonds door om toch een deadline te halen.


DENKEN GOED MEE: Als leek was het soms moeilijk te bepalen wat nu eerst aangepakt moest worden. Gelukkig dacht Johan goed mee.


BETROUWBAAR: Alle afspraken die gemaakt werden kwamen ze na. Fijn om op te bouwen als er meerdere vakmensen in het huis bezig zijn.


PROBLEEMOPLOSSEND: De electra was erg oud en had flinke uitdagingen. Johan en Rinus hebben alles getackeld en in goede en veilige staat afgeleverd.


SYMPATHIEK: Mag ook gezegd, deze jongens zijn erg aardig. Veel gelachen, fijn om mee samen te werken

Laura Klaver

Extra groep aansluiten

Ik heb een nieuwe groepenkast met vier groepen laten monteren. Zeer vakkundig gedaan, Johan is een vakman die aan zijn afspraken houd. Ik beveel hem aan iedereen aan. Zowel op prijs en kwaliteit.

Maurice Koot

Bijplaatsen 2 groepen

Aardige en goede vakman. Snel werk en zoals afgesproken. Kom ik zeker weer.

Bas Pastoor

Vervangen oude stoppenkast + aanleggen 2 nieuwe groepen

Na de sloop van 1 muurtje kwamen wij een chaos van bedradingen tegen. Die heeft hij zeer netjes opgelost (was meerwerk, maar hij kreeg het op tijd af). Verder heeft hij de opdracht netjes uitgevoerd. Ik raad anderen deze vakman aan.

C.J. vd Poel

aardlekschakelaars plaatsen

Goede vakman! Houdt zich aan afspraak, heldere communicatie en netjes en goed gewerkt! Wij bellen hem weer als er wat is.


CE Rombouts