Diensten

Wij leveren de volgende diensten.

Elektra in bedrijfspand of instituut

Is uw pand bv. een kantoor, fabriek, winkel, restaurant, school of zorgcentrum? Elk bedrijf of instituut stelt zijn specifieke eisen aan de elektra in het gebouw, bv. sterkstroom-installaties voor machines of datanetwerken op een kantoor. RVD Elektrotechniek kan nieuwe installaties aanleggen of oude renoveren, repareren en aanpassen: bv. de aanleg van energiezuinige verlichting of het moderniseren van een groepenkast. Daarbij staat veiligheid altijd voorop! Wilt u problemen voorkomen? Regelmatige controle en onderhoud zijn hier de toverwoorden.


Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Elektra in huis

Verlichting, huishoudelijke apparaten, tv, computer, telefoon: allemaal werken ze op stroom en worden ze vaak intensief gebruikt, ook in 'natte' ruimtes als keuken en badkamer. Daarom is een veilige en vakkundig aangelegde elektrische installatie in uw woning een must! RVD Elektrotechniek kan een complete huisinstallatie aanleggen (bv. bij nieuwbouw) die aan al uw wensen voldoet. Maar wij kunnen ook uw oude elektra controleren en zo nodig vernieuwen, repareren of aanpassen. Alleen een nieuw stopcontact nodig? Ook dat doen we graag voor u.


Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.

Laadpalen

Iedereen met een elektrische auto heeft regelmatig een laadpaal nodig. Het is dan ook handig om thuis en / of op kantoor een laadpaal te hebben, zodat uw auto de volgende dag weer opgeladen is. RVD Elektrotechniek kan vakkundig en veilig deze laadpaal voor u plaatsen. Wij installeren de Ratio Solar box, met deze laadpaal kunt u uw elektrische auto opladen met opgewekte energie van uw zonnepanelen. De Solar Box past het maximum laadvermogen van uw auto automatisch aan op de beschikbare stroom in uw net. 

Tuinverlichting en terrasverlichting

Wilt u een sfeervolle tuinverlichting of een praktische verlichting op uw bedrijfsterrein? Of een mooi verlicht (en eventueel verwarmd) terras bij uw café, restaurant of camping? Of beide? RVD Elektrotechniek heeft veel ervaring met buitenverlichting. Wij leveren maatwerk dat voldoet aan uw wensen en past binnen uw budget. Wij kunnen de terras- en/of tuinverlichting nieuw aanleggen of uw bestaande buitenverlichting aanpassen. Uiteraard zorgen we ervoor dat de elektrische installatie bestand is tegen weer en wind. Laat dit bij twijfel controleren!


Wilt u meer informatie, een afspraak of een offerte aanvragen, neem dan contact met ons op.