Referenties

Lees hier reacties van onze klanten.

Bekijk ook onze referenties op Werkspot.

Groepenkast vervangen door moderne ABB groepenkast

Johan heeft bij ons onze oude groepenkast uit 1988 met 6 groepen vervangen voor een moderne ABB groepenkast met 12 groepen. Na de werkopdracht op werkspot te hebben geplaatst had ik binnen het uur 12 offertes van bedrijven binnen op de mail. Het viel mij direct op dat meerwerk bij andere bedrijven niet opgenomen was in de offerte. Wij hadden een specifieke wens aangezien er een aparte groep naar de tuin moest gaan lopen en wij een aantal kookgroepen extra nodig hadden. Johan beld je eerst op om dat specifieke deel uit te vragen en toen hebben we gelijk een vrijblijvende afspraak gemaakt. Johan kwam al snel kijken en toen bleken er een aantal obstakels te zijn om van de meterkast naar de keuken te komen. Na onderzoek kwamen we eruit waar Johan meedenkt over wat mooi is en afgewerkt. Johan gaf precies aan wat wij ter voorbereiding zelf konden doen om tijd en geld uit te sparen. Zo heb ik zelf het plafond in de wc en keuken eruit gehaald want daar kwamen de leidingen te lopen. Op de dag zelf hadden we om 7.30 afgesproken en dat werd door file 8.30 uur. Geen probleem, even een appje om je op de hoogte te houden. De koffie staat klaar! De avond voor de grote dag kreeg ik de vraag via de Whatsapp of het goed is als hij zijn zoontje mee kon meenemen wegens gebrek aan oppas. Geen probleem. De dag was leuk en gezellig. Johan en William (willem) waren een goed team samen. Leuk om te zien hoe een beroep van vader op zoon overgebracht kan worden. Ondertussen kon ik zelf ook het nodige verfwerk verder afmaken. Ons huis van 1939 heeft nu een flinke upgrade in de meterkast. Fijn gevoel en op alles voorbereid. Laat het electrische auto rijden maar komen want dan zetten we gewoon de laadpaal op een eigen stroomgroep. Aan het einde van de dag legt johan even uit hoe alles nu werkt. Super fijn. De dag na de klus appte Johan dat hij nog een dubbel stopcontact in de meterkast was vergeten te plaatsen zoals afgesproken in de offerte. Dat was ik zelf helemaal vergeten, zo blij met mijn nieuwe groepenkast. Haha! Dat word nog even opgelost als Johan in de buurt is. Prima, dat heeft geen haast. Ik kan RVD elektrotechniek iedereen aanraden. Johan is meedenkend, vakkundig en compleet.

David Koolmees

Nieuwe groepenkast + meerdere stopcontacten inbouw.

Snelle reactie, vriendelijke man die meedenkt. Heeft wat extra werk gedaan zonder de prijs op te hogen. Top service! Bij de volgende verbouwing bel ik RVD zeker weer

Brain Van witteveen

Groepenkasten vervangen 2

Snelle reactie en een nette prijs bij goede kwaliteit

D van Liempt

Groepenkast vervangen

een ervaren vakman,zeker aan te raden.
groepenkast vervangen en een aansluiting voor een kookplaat.Vandaag aangesloten op aanwijzing van Johan,het werkt uitstekend. denkt mee in oplossingen. zeer goede prijs/kwaliteit verhouding.

Heino van der Sangen

Stoppenkast vervangen

De afspraken werden nagekomen. Er is goed werk afgeleverd.

Astrid Poos

Elektra aanleggen schuur

Professionele man, denkt met je mee en is bereidwillig om extra dingen te doen.

kevin kuijs

Meterkast vernieuwen (en uitbreiden), extra stopcontacten in keuken

Snelle reactie en goed verlopend contact. Veel overleg mogelijk. Goede communicatie m.b.t. uitgevoerd werk.

Janneke Bakker

Nieuwe meterkast

goed, en Johan doet meer meterkast vervaningsklussen voor ons.

Erwin Brouwer

Stoppenkast vervangen

Fijne communicatie, Johan is een prettige vakman in het werk wat hij doet en ook gewoon als mens. Ik vind 'vreemde' mensen in huis altijd weer even schakelen maar heb me nu de hele tijd gewoon prima op m'n gemak gevoeld.
Erg blij dat we nu een weer veilige meterkast hebben!

- Bianca van der Mark

Groepenkast vervangen

Alles vervangen volgens afspraak. Flexibel waar nodig (qua planning). Ook niet te beroerd extra aanpassingen te doen ter verbetering van de situatie. Communicatie uitgebreid en helder. Top!

Henny & Jessica Louwers